Barevné saláty : Přes 240 zdravých a pestrých předpisů na saláty, doplněných energetickými hodnotami /
Vydáno: (1994)
Studená kuchyně : na 1400 praktických pokynů a receptů /
Nové rozšířené vydání zahrnuje všechny poznatky vědy o výživě a novinky v oboru vaření. (I. Zásady správné přípravy pokrmů ve studené kuchyni; II. Suroviny v studené kuchyni, jejich původ, jakost, ošetření, zacházení s nimi a jejich částečná předběžná úprava; III. Ozdoby a jejich účelné použití při...
Hlavní autor: | Vrabec, Vilém |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
SZdN,
1957
|
Vydání: | 1. vyd. v SZdN |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|