Italská kuchyně, aneb, sýr na nespočet způsobů : 208 receptů /
Autorka se snažila shrnout do knihy většinu italských pokrmů obsahujících sýry, zvláště pak těch nejvíce používaných: mascarpone, mozzarellu, tvaroh a parmazán. Na své by si měli přijít i ti, kteří nemají sýr příliš v oblibě.
Hlavní autor: | Sůvová-Parodi, Daniela |
---|---|
Další autoři: | Poláček, Jiří |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Vyšehrad,
2000
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Heřmanův Městec
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
242022027050 | 27050 | 641 | (neuvedeno) | Dostupné | 17x |