Italská kuchyně, aneb, sýr na nespočet způsobů : 208 receptů /

Autorka se snažila shrnout do knihy většinu italských pokrmů obsahujících sýry, zvláště pak těch nejvíce používaných: mascarpone, mozzarellu, tvaroh a parmazán. Na své by si měli přijít i ti, kteří nemají sýr příliš v oblibě.

Hlavní autor: Sůvová-Parodi, Daniela
Další autoři: Poláček, Jiří
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Vyšehrad, 2000
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Heřmanův Městec

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
242022027050 27050 641 (neuvedeno) Dostupné 17x