Myslivecká kuchyně pro labužníky : speciality nejen ze zvěřiny na 184 způsobů /

Dobroty ze zvěřiny, nápady na jídla ve stylu myslivecké kuchyně připravená z vepřového, hovězího či drůbežího masa, pokrmy z pštrosího a klokaního masa, hlemýždi, exotická zvěřina-to vše najdete v této publikaci. Kromě toho jsou zde návody na snadné stahování a škubání zvěřiny, mořidla i další způso...

Celý popis

Hlavní autor: Martin, Pavel
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ivo Železný, 2001
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Praktické recepty
Knížky dostupné každému
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Heřmanův Městec

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
242022027042 27042 641 (neuvedeno) Dostupné 1x