Myslivecká kuchyně pro labužníky : speciality nejen ze zvěřiny na 184 způsobů /
Dobroty ze zvěřiny, nápady na jídla ve stylu myslivecké kuchyně připravená z vepřového, hovězího či drůbežího masa, pokrmy z pštrosího a klokaního masa, hlemýždi, exotická zvěřina-to vše najdete v této publikaci. Kromě toho jsou zde návody na snadné stahování a škubání zvěřiny, mořidla i další způso...
Hlavní autor: | Martin, Pavel |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ivo Železný,
2001
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: |
Praktické recepty
Knížky dostupné každému |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Heřmanův Městec
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
242022027042 | 27042 | 641 | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |