Myslivecká kuchařka /

Kromě osvědčených receptů ke kuchyňské úpravě běžných druhů zvěřiny obsahuje kniha i návody k úpravě méně obvyklých druhů a nechybějí ani některé speciality myslivecké kuchyně. Recepty domácí jsou doplněny výběrem zahraničnícha jsou připojeny i kapitoly o ošetření a správném skladování úlovku, předb...

Celý popis

Další autoři: Mottlová, Marcela
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : SZN, 1968
Edice: Lesnictví a myslivost
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
242022014798 14798
9210
SK 641 (neuvedeno) Dostupné 5x