Co chutná v Evropě /

Kuchařská kniha představuje výběr receptů z různých evropských kuchyní, které odpovídají zásadám zdravé výživy a jsou vyrobeny ze surovin u nás dostupných. Obsahuje předpisy na pokrmy z masa, ryb, drůbeže, zvěřiny, zeleniny, dále na bezmasá jídla, saláty, předkrmy, polévky a moučníky, uspořádané pod...

Celý popis

Hlavní autor: Vlachová, Libuše
Další autoři: Wolf, A., Havelka, Vladimír
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Avicenum, 1989
Vydání: 2. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
242022022898 22898
V 4827
SK V 641 (neuvedeno) Dostupné