Co chutná v Evropě /
Kuchařská kniha představuje výběr receptů z různých evropských kuchyní, které odpovídají zásadám zdravé výživy a jsou vyrobeny ze surovin u nás dostupných. Obsahuje předpisy na pokrmy z masa, ryb, drůbeže, zvěřiny, zeleniny, dále na bezmasá jídla, saláty, předkrmy, polévky a moučníky, uspořádané pod...
Hlavní autor: | Vlachová, Libuše |
---|---|
Další autoři: | Wolf, A., Havelka, Vladimír |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1989
|
Vydání: | 2. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Sklad
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
242022022898 | 22898 V 4827 |
SK V 641 | (neuvedeno) | Dostupné |