Studená kuchyně : na 1400 praktických pokynů a receptů /
Nové rozšířené vydání zahrnuje všechny poznatky vědy o výživě a novinky v oboru vaření. (I. Zásady správné přípravy pokrmů ve studené kuchyni; II. Suroviny v studené kuchyni, jejich původ, jakost, ošetření, zacházení s nimi a jejich částečná předběžná úprava; III. Ozdoby a jejich účelné použití při...
Hlavní autor: | Vrabec, Vilém |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
SZdN,
1957
|
Vydání: | 1. vyd. v SZdN |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Sklad
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
242022014837 | 14837 16080/91 |
SK 641 | (neuvedeno) | Dostupné |