Mezinárodní kuchařka /

Při sestavování typických pokrmů z kuchyní cizích národů byli autoři vedeni snahou vybrat především jídla, která jsou vhodná pro naše klimatické podmínky, vyhovují zásadám správné výživy a pro něž jsou u nás dostupné suroviny. Stručné návody jsou uspořádány podle druhů připravovaných pokrmů a hlavní...

Celý popis

Hlavní autor: Fialová, Juliana Anna, 1902-1981
Další autoři: Štorová, Bohuslava
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Avicenum, 1975
Vydání: 2., rozš. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
242022014835 14835
1484/75
SK 641 (neuvedeno) Dostupné 1x