Mezinárodní kuchařka /

Při sestavování typických pokrmů z kuchyní cizích národů byli autoři vedeni snahou vybrat především jídla, která jsou vhodná pro naše klimatické podmínky, vyhovují zásadám správné výživy a pro něž jsou u nás dostupné suroviny. Stručné návody jsou uspořádány podle druhů připravovaných pokrmů a hlavní...

Celý popis

Hlavní autor: Fialová, Juliana Anna, 1902-1981
Další autoři: Štorová, Bohuslava
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Avicenum, 1975
Vydání: 2., rozš. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01539nam a2200289 4500
001 55252
005 20220525092312.0
008 010516s1975 xr ||||||||||||||czecze d
020 |c 42.00 Kč 
040 |a CRG502  |b cze 
080 |a 641  |2 h 
080 |a 641  |2 h 
080 |a 641.5  |2 h 
100 1 |a Fialová, Juliana Anna,  |d 1902-1981  |7 jk01031044  |4 aut  |9 4301 
245 1 0 |a Mezinárodní kuchařka /  |c Juliana A. Fialová a kol. ; [fotogr. : Olga Davidová, Bohuslava Štorová] 
250 |a 2., rozš. vyd. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1975 
300 |a 252, [18] s. : [32] s. fot. a barev. fot ;  |c 29 cm 
500 |a 1484/75 
500 |a pozn. 
500 |a 50000 výt. 
520 2 |a Při sestavování typických pokrmů z kuchyní cizích národů byli autoři vedeni snahou vybrat především jídla, která jsou vhodná pro naše klimatické podmínky, vyhovují zásadám správné výživy a pro něž jsou u nás dostupné suroviny. Stručné návody jsou uspořádány podle druhů připravovaných pokrmů a hlavních surovin. Druhé vydání bylo rozšířeno o řadu nových předpisů. 
653 |a Jídla  |a předpisy kuchařské  |a Kuchařky (knihy)  |a recepty kuchařské  |a recepty světové  |a jídla masitá  |a jídla bezmasá  |a saláty  |a ryby  |a maso  |a drůbež  |a zelenina 
700 1 |a Štorová, Bohuslava  |4 pht  |9 21985 
910 |a CRG502 
999 |d 55252 
993 |0 0  |1 242022014835  |4 0  |6 SK_641_000000000000000  |7 0  |9 64765  |a 42.00  |c 14835  |d 2001-05-16  |f SK  |g SK 641  |h 42.00  |l SK  |n 0  |p 1484/75  |r 2022-03-17  |s 2003-06-03  |t 5  |w 2018-03-30  |y KN  |z VY