Mezinárodní kuchařka /

Při sestavování typických pokrmů z kuchyní cizích národů byli autoři vedeni snahou vybrat především jídla, která jsou vhodná pro naše klimatické podmínky, vyhovují zásadám správné výživy a pro něž jsou u nás dostupné suroviny. Stručné návody jsou uspořádány podle druhů připravovaných pokrmů a hlavní...

Celý popis

Hlavní autor: Fialová, Juliana Anna, 1902-1981
Další autoři: Štorová, Bohuslava
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Avicenum, 1975
Vydání: 2., rozš. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Při sestavování typických pokrmů z kuchyní cizích národů byli autoři vedeni snahou vybrat především jídla, která jsou vhodná pro naše klimatické podmínky, vyhovují zásadám správné výživy a pro něž jsou u nás dostupné suroviny. Stručné návody jsou uspořádány podle druhů připravovaných pokrmů a hlavních surovin. Druhé vydání bylo rozšířeno o řadu nových předpisů.
Popis jednotky: 1484/75
pozn.
50000 výt.
Fyzický popis: 252, [18] s. : [32] s. fot. a barev. fot ; 29 cm