Mezinárodní kuchařka /
Při sestavování typických pokrmů z kuchyní cizích národů byli autoři vedeni snahou vybrat především jídla, která jsou vhodná pro naše klimatické podmínky, vyhovují zásadám správné výživy a pro něž jsou u nás dostupné suroviny. Stručné návody jsou uspořádány podle druhů připravovaných pokrmů a hlavní...
Hlavní autor: | Fialová, Juliana Anna, 1902-1981 |
---|---|
Další autoři: | Štorová, Bohuslava |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1975
|
Vydání: | 2., rozš. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Při sestavování typických pokrmů z kuchyní cizích národů byli autoři vedeni snahou vybrat především jídla, která jsou vhodná pro naše klimatické podmínky, vyhovují zásadám správné výživy a pro něž jsou u nás dostupné suroviny. Stručné návody jsou uspořádány podle druhů připravovaných pokrmů a hlavních surovin. Druhé vydání bylo rozšířeno o řadu nových předpisů. |
---|---|
Popis jednotky: |
1484/75 pozn. 50000 výt. |
Fyzický popis: |
252, [18] s. : [32] s. fot. a barev. fot ; 29 cm |