Myslivecká kuchařka /
Vydáno: (1968)
Zvěřina /
Maso zvěřiny patří k exkluzivním potravinám a dokonale připravené vždy dodá tabuli slavnostní ráz. Recepty na rychlé pokrmy, jež jsou připravené na pánvi, malými vybranými lahůdkami a moderními variantami tradičních jídel vás chceme nadchnout pro nové chuťové kompozice a ukázat, že si na zvěřině kli...
Uloženo v:
Další autoři: | Bezděková, Alena |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Praze :
Euromedia Group - Ikar,
2007
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Myslivecká kuchařka /
Vydáno: (1968) -
Myslivecká kuchyně pro labužníky : speciality nejen ze zvěřiny na 184 způsobů /
Autor: Martin, Pavel
Vydáno: (2001) -
S Hubertem na cestách : Myslivecké recepty z celého světa /
Autor: Koudelka, Oldřich
Vydáno: (1996) -
100 a 1 pokrmů z tlakového hrnce /
Autor: Srkala, Antonín
Vydáno: (1984) -
Kuchařka.
Vydáno: (1992)