Zvěřina /

Maso zvěřiny patří k exkluzivním potravinám a dokonale připravené vždy dodá tabuli slavnostní ráz. Recepty na rychlé pokrmy, jež jsou připravené na pánvi, malými vybranými lahůdkami a moderními variantami tradičních jídel vás chceme nadchnout pro nové chuťové kompozice a ukázat, že si na zvěřině kli...

Celý popis

Další autoři: Bezděková, Alena
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : Euromedia Group - Ikar, 2007
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01665nam a2200241 4500
001 71568
005 20180331182800.0
008 090520s2007 xr ||||||||||||||czecze d
020 |a 978802490875 :  |c 239.00 Kč  |q (váz.) 
040 |a CRG502  |b cze 
041 1 |a cze  |h ger 
080 |a 641  |2 h 
245 0 0 |a Zvěřina /  |c z německého originálu ... přeložila Alena Bezděková 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a V Praze :  |b Euromedia Group - Ikar,  |c 2007 
300 |a 160 s. ;  |c 28 cm 
520 2 |a Maso zvěřiny patří k exkluzivním potravinám a dokonale připravené vždy dodá tabuli slavnostní ráz. Recepty na rychlé pokrmy, jež jsou připravené na pánvi, malými vybranými lahůdkami a moderními variantami tradičních jídel vás chceme nadchnout pro nové chuťové kompozice a ukázat, že si na zvěřině klidně můžete pochutnat i ve všední den. Kromě klasické zvěřinové kuchyně, jako je srnčí hřbet, jelení ragú a zajíc nadivoko, polévek a terin zve k labužnickému hodování i řada receptů na velké pečínky. Díky detailním informacím o surovinách i přísadách a podrobnému pracovnímu postupu se mohou velkého kroku do světa zvěřiny bezstarostně odvážit i začátečníci. 
653 |a výživa  |a vaření  |a zvěřina  |a kuchařské předpisy  |a recepty 
700 1 |a Bezděková, Alena  |4 trl  |9 1140 
765 0 |t Wild  |d Köln, 2006 
910 |a CRG502 
999 |d 71568 
993 |0 0  |1 420220033553  |4 0  |6 641_000000000000000  |7 0  |9 84455  |a 99.00  |c 33553  |d 2009-05-20  |f DOSP  |g 641  |h 239.00  |i Praha Knižní veletrh  |j 36  |l DOSP  |n 0  |p Zakoupeno u vydavatele : Euromedia Group, 14.05.2009  |r 2024-01-23  |s 2024-01-16  |t 5  |w 2018-03-31  |y KN  |z SM  |v V