Grilování /

Kromě předpisů na grilování masa, drůbeže, ryb, zvěřiny a uzenin uvádí autorka i některé speciality a lahůdky světové kuchyně, předpisy na přípravu grilovaných toastů, zeleninových a ovocných pokrmů. Přináší také návody naflambování, jídla v alobalu a seznamuje i s vhodnými druhy koření....

Celý popis

Hlavní autor: Čížková, Drahomíra
Další autoři: Simonides, Jan, Dvořákovi, Tomáš a Eva
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Avicenum, 1980
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Heřmanův Městec

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
242022014796 14796
6045/80
641 (neuvedeno) Dostupné 2x