Vejce nebo slepice /

Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec , kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě . Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pam...

Celý popis

Hlavní autor: Pohlreich, Zdeněk
Další autoři: Pšenička, Michal, Hrbková, Alena
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Euromedia Group - Ikar, c2012
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec , kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě . Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty.
Popis jednotky: Obálkový podnázev: 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis: 184 s. : barev. il ; 25 cm
ISBN: 978-80-249-1891-4 :