Vejce nebo slepice /
Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec , kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě . Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pam...
Hlavní autor: | Pohlreich, Zdeněk |
---|---|
Další autoři: | Pšenička, Michal, Hrbková, Alena |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Euromedia Group - Ikar,
c2012
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Heřmanův Městec
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420220035681 | 35681 | 641 | (neuvedeno) | Dostupné | 16x |