Abychom netloustli /
Z druhého vydání příručky, která informuje o zásadách správné výživy, o vhodné kuchyňské úpravě redukčních jídel a přináší základní diety pro otylé, pro ovocné a zeleninové odlehčovací dny, pro ostré a mírné redukční diety, byly vypuštěny historky J. Šejbalové o jídle a hercích. Rovněž došlo k obměn...
Hlavní autor: | Doberský, Přemysl |
---|---|
Další autoři: | Horáčková, Jitka |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1976
|
Vydání: | 2., přeprac. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01551nam a2200325 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 55283 | ||
005 | 20180331181555.0 | ||
008 | 010518s1976 xr ||||||||||||||czecze d | ||
020 | |c 20.00 Kč | ||
040 | |a CRG502 |b cze | ||
080 | |a 641 |2 h | ||
080 | |a 641 |2 h | ||
080 | |a 641.56 |2 h | ||
080 | |a 613.24 |2 h | ||
100 | 1 | |a Doberský, Přemysl |4 aut |9 3314 | |
245 | 1 | 0 | |a Abychom netloustli / |c [Přemysl Doberský, Jitka Horáčková] |
250 | |a 2., přeprac. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Avicenum, |c 1976 | ||
300 | |a 231, [1] s. ; |c 20 cm | ||
500 | |a 2378/76 | ||
500 | |a 50000 výt. | ||
500 | |a obálka a vazba: Daniela Havlíčková | ||
500 | |a s tb. v textu | ||
504 | |a věcný rejstřík | ||
520 | 2 | |a Z druhého vydání příručky, která informuje o zásadách správné výživy, o vhodné kuchyňské úpravě redukčních jídel a přináší základní diety pro otylé, pro ovocné a zeleninové odlehčovací dny, pro ostré a mírné redukční diety, byly vypuštěny historky J. Šejbalové o jídle a hercích. Rovněž došlo k obměně některých předpisů na přípravu dietních jídel. | |
653 | |a Kuchařky (knihy) |a Dieta redukční |a předpisy kuchařské |a Jídla dietní |a energetická hodnota |a dietní jídla |a dieta |a hubnutí |a redukční diety |a výživa správná | ||
700 | 1 | |a Horáčková, Jitka |4 aut |9 6749 | |
910 | |a CRG502 | ||
999 | |d 55283 | ||
993 | |0 0 |1 242022014848 |4 0 |6 SK_641_000000000000000 |7 0 |9 64797 |a 20.00 |c 14848 |d 2001-05-18 |f SK |g SK 641 |h 20.00 |l SK |n 0 |p 2378/76 |r 2022-03-17 |t 5 |w 2018-03-30 |y KN |z VY |