Dietní kuchařka pro zaměstnanou ženu /
Příručka radí, co a jak vařit při žaludeční, žlučníkové, jaterní, redukční, protisklerotické, diabetické a neslané dietě a přihlíží přitom i k chuťové a finanční stránce. Předpisy, které jsou pouze námětem pro další obměnyjídel, jsou uvedeny výkladem o významu hlavních potravin v dietetice, o jejich...
Další autoři: | Suková, Vanda, 1927- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
SZdN,
1968
|
Vydání: | 1. vyd. v SZdN |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Sklad
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
242022014845 | 14845 11190 |
SK 641 | (neuvedeno) | Dostupné |