Dietní kuchařka pro zaměstnanou ženu /
Příručka radí, co a jak vařit při žaludeční, žlučníkové, jaterní, redukční, protisklerotické, diabetické a neslané dietě a přihlíží přitom i k chuťové a finanční stránce. Předpisy, které jsou pouze námětem pro další obměnyjídel, jsou uvedeny výkladem o významu hlavních potravin v dietetice, o jejich...
Další autoři: | Suková, Vanda, 1927- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
SZdN,
1968
|
Vydání: | 1. vyd. v SZdN |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Příručka radí, co a jak vařit při žaludeční, žlučníkové, jaterní, redukční, protisklerotické, diabetické a neslané dietě a přihlíží přitom i k chuťové a finanční stránce. Předpisy, které jsou pouze námětem pro další obměnyjídel, jsou uvedeny výkladem o významu hlavních potravin v dietetice, o jejich kalorických a biologických hodnotách a o technologických postupech úpravy jídel při maximální úspoře časové. |
---|---|
Popis jednotky: |
11190 z Ústavu pro výzkum výživy lidu tb. na předsádkách obálka: Josef Prchal s obr. v textu 40000 výt. |
Fyzický popis: |
367, [1] s. ; 21 cm |