Dietní kuchařka pro zaměstnanou ženu /

Příručka radí, co a jak vařit při žaludeční, žlučníkové, jaterní, redukční, protisklerotické, diabetické a neslané dietě a přihlíží přitom i k chuťové a finanční stránce. Předpisy, které jsou pouze námětem pro další obměnyjídel, jsou uvedeny výkladem o významu hlavních potravin v dietetice, o jejich...

Celý popis

Další autoři: Suková, Vanda, 1927-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : SZdN, 1968
Vydání: 1. vyd. v SZdN
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Příručka radí, co a jak vařit při žaludeční, žlučníkové, jaterní, redukční, protisklerotické, diabetické a neslané dietě a přihlíží přitom i k chuťové a finanční stránce. Předpisy, které jsou pouze námětem pro další obměnyjídel, jsou uvedeny výkladem o významu hlavních potravin v dietetice, o jejich kalorických a biologických hodnotách a o technologických postupech úpravy jídel při maximální úspoře časové.
Popis jednotky: 11190
z Ústavu pro výzkum výživy lidu
tb. na předsádkách
obálka: Josef Prchal
s obr. v textu
40000 výt.
Fyzický popis: 367, [1] s. ; 21 cm