Co chutná v Evropě /

Kuchařská kniha představuje výběr receptů z různých evropských kuchyní, které odpovídají zásadám zdravé výživy a jsou vyrobeny ze surovin u nás dostupných. Obsahuje předpisy na pokrmy z masa, ryb, drůbeže, zvěřiny, zeleniny, dále na bezmasá jídla, saláty, předkrmy, polévky a moučníky, uspořádané pod...

Celý popis

Hlavní autor: Vlachová, Libuše
Další autoři: Wolf, A., Němec, Stanislav, 1915-1986, Davidová, Olga
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Avicenum, 1979
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Vaše komentáře