Co chutná v Evropě /
Kuchařská kniha představuje výběr receptů z různých evropských kuchyní, které odpovídají zásadám zdravé výživy a jsou vyrobeny ze surovin u nás dostupných. Obsahuje předpisy na pokrmy z masa, ryb, drůbeže, zvěřiny, zeleniny, dále na bezmasá jídla, saláty, předkrmy, polévky a moučníky, uspořádané pod...
Hlavní autor: | Vlachová, Libuše |
---|---|
Další autoři: | Wolf, A., Němec, Stanislav, 1915-1986, Davidová, Olga |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1979
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!