Nože v kuchyni : jak krájet, filetovat a vykošťovat jako profesionál! /

Obdivujete profesionály v kuchařských show a to, jak skvěle umí zacházet s nožem? Není to tak složité, jak to na první pohled vypadá. S touto knihou se i z vás stane přeborník v krájení!

Další autoři: Wareing, Marcus, Schürerová, Lucie
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Fragment, 2014
Vydání: 1. vyd.
Edice: Jídlo & nápoje & recepty
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Heřmanův Městec

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420220038089 38089 641 (neuvedeno) Dostupné 4x