Lexikon aperitivů & digestivů : chuť, použití, recepty /
Přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky - Vše o výrobě, aroma a chuti - Co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů - Nejznámější značky - Tipy pro nákup, uskladnění a servírování.
Hlavní autor: | Pehle, Tobias |
---|---|
Další autoři: | Šifaldová, Irena |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Čestlice :
Rebo Productions,
2006
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Konspekt: | 663 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Heřmanův Městec
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420220032229 | 32229 Zakoupeno u vydavatele : Rebo Productions, říjen 2007 |
641 | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |