Lexikon aperitivů & digestivů : chuť, použití, recepty /

Přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky - Vše o výrobě, aroma a chuti - Co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů - Nejznámější značky - Tipy pro nákup, uskladnění a servírování.

Hlavní autor: Pehle, Tobias
Další autoři: Šifaldová, Irena
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Čestlice : Rebo Productions, 2006
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Konspekt: 663
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Heřmanův Městec

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420220032229 32229
Zakoupeno u vydavatele : Rebo Productions, říjen 2007
641 (neuvedeno) Dostupné 1x