Jedlé rostliny z přírody /
V současnosti roste počet zájemců o využití planých rostlin k přípravě pokrmů. Tyto rostliny stejně jako přírodní produkty (často s vyšším obsahem vitamínů než kulturní odrůdy), mívají i více nerostných látek, mnoho stopových prvků a dalších specifických látek s vysokou účinností, mnohdy i s léčivým...
Hlavní autor: | Lánská, Dagmar |
---|---|
Další autoři: | Žilák, Pavel |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Aventinum,
2006
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Heřmanův Městec
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420220031072 | 31072 | 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 10x |