Jedlé rostliny z přírody /

V současnosti roste počet zájemců o využití planých rostlin k přípravě pokrmů. Tyto rostliny stejně jako přírodní produkty (často s vyšším obsahem vitamínů než kulturní odrůdy), mívají i více nerostných látek, mnoho stopových prvků a dalších specifických látek s vysokou účinností, mnohdy i s léčivým...

Celý popis

Hlavní autor: Lánská, Dagmar
Další autoři: Žilák, Pavel
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Aventinum, 2006
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Heřmanův Městec

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420220031072 31072 641.5 (neuvedeno) Dostupné 10x