Kuchař : (rady a návody k plnění a získání odznaku odbornosti Kuchař) /
Publikace seznamuje s hlavními zásadami kuchařského umění, pojednává o správné skladbě jídel a nápojů, informuje, jak uskladňovat potraviny, jak sestavovat jídelníčky, jak vařit doma a zejména v přírodě apod.
Hlavní autor: | Škodová, Helena |
---|---|
Další autoři: | Škoda, Eduard, Krejčířová, Jarmila, SSM, Pionýrská organizace, Kubašta, Vojtěch, Hrdina, Miroslav |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Mladá fronta,
1982
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Odznaky odbornosti
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Sklad
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
242022021605 | 21605 7719/82 |
SK M 641 | (neuvedeno) | Dostupné |