Kuchař : (rady a návody k plnění a získání odznaku odbornosti Kuchař) /

Publikace seznamuje s hlavními zásadami kuchařského umění, pojednává o správné skladbě jídel a nápojů, informuje, jak uskladňovat potraviny, jak sestavovat jídelníčky, jak vařit doma a zejména v přírodě apod.

Hlavní autor: Škodová, Helena
Další autoři: Škoda, Eduard, Krejčířová, Jarmila, SSM, Pionýrská organizace, Kubašta, Vojtěch, Hrdina, Miroslav
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Mladá fronta, 1982
Vydání: 1. vyd.
Edice: Odznaky odbornosti
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
242022021605 21605
7719/82
SK M 641 (neuvedeno) Dostupné