Zvěřina /
Recepty na přípravu vynikajících-i dietních jídel ze zvěřiny (jelen, srnec, zajíc, bažant, divoký králík, divočák, kachny i koroptve).
Další autoři: | Vlčková, Alena |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Praze :
Knižní klub,
1998
|
Edice: |
Dr. Oetker
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Recepty na přípravu vynikajících-i dietních jídel ze zvěřiny (jelen, srnec, zajíc, bažant, divoký králík, divočák, kachny i koroptve). |
---|---|
Popis jednotky: |
abecední seznam receptů |
Fyzický popis: |
127 s. : barev. il. ; 22 cm |
ISBN: |
80-7176-713-1 : |