Kuchařský slabikář pro mladé hospodyně /

Mladé hospodyně naleznou ve slabikáři nejen podrobné předpisy na běžná základní jídla, ale i množství užitečných rad pro výběr potravin, jejich správnou úpravu apod. Až na výjimky jsou předpisy propočteny pro dvě osoby aseřazeny abecedně.

Hlavní autor: Břízová, Joza
Další autoři: Klimentová, Maryna, Noll, Miloš, Davidová, Olga, Janský, Vladimír
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Práce, 1976
Vydání: 1. vyd.
Edice: Erb Výběrová řada
Astra
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
242022014822 14822
2506/77
SK 641 (neuvedeno) Dostupné