Zavařování ovoce, kandování a nakládání /
Se základními recepty si dobře poradí i ti, kteří jsou v domácnosti méně zkušení. Knížka obsahuje potřebné vědomosti a podává mnoho námětů.
Korporativní autor: | Gabriele Colditz |
---|---|
Další autoři: | Leixnerová, Alena, Kerstin Hess, Claudie Hosslin, Dr.Gabriela Colditz, Petr Colditz |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Bratislava :
Príroda,
1997
|
Vydání: | 1. vyd. české |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Heřmanův Městec
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
242022023732 | 23732 71 barevných fotografií, 8 kreseb |
641 | (neuvedeno) | Dostupné | 2x |