Zavařování ovoce, kandování a nakládání /

Se základními recepty si dobře poradí i ti, kteří jsou v domácnosti méně zkušení. Knížka obsahuje potřebné vědomosti a podává mnoho námětů.

Korporativní autor: Gabriele Colditz
Další autoři: Leixnerová, Alena, Kerstin Hess, Claudie Hosslin, Dr.Gabriela Colditz, Petr Colditz
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Bratislava : Príroda, 1997
Vydání: 1. vyd. české
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Heřmanův Městec

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
242022023732 23732
71 barevných fotografií, 8 kreseb
641 (neuvedeno) Dostupné 2x